Alfa Romeo-vestiging voor Kroymans in Rotterdam

De Kroymans Retail Group heeft een tweede vestiging in Rotterdam geopend. Het gaat om een dealerschap van Alfa Romeo.

De nieuwe vestiging heeft op 19 en 20 oktober een openingsshow. In de daaropvolgende actieweek krijgt iedere klant bij de aanschaf van een Alfa Romeo een speciaal aangemeten kostuum van Oger cadeau. Vestigingsmanager Arno Boer licht toe: “Net zoals de aankoop van een nieuwe Alfa Romeo maatwerk is, wordt dit kostuum voor de klant op maat gemaakt. Een cadeau dat de ontvanger perfect past.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfa Romeo-vestiging voor Kroymans in Rotterdam - Automobielmanagement.nl

Alfa Romeo-vestiging voor Kroymans in Rotterdam

De Kroymans Retail Group heeft een tweede vestiging in Rotterdam geopend. Het gaat om een dealerschap van Alfa Romeo.

De nieuwe vestiging heeft op 19 en 20 oktober een openingsshow. In de daaropvolgende actieweek krijgt iedere klant bij de aanschaf van een Alfa Romeo een speciaal aangemeten kostuum van Oger cadeau. Vestigingsmanager Arno Boer licht toe: “Net zoals de aankoop van een nieuwe Alfa Romeo maatwerk is, wordt dit kostuum voor de klant op maat gemaakt. Een cadeau dat de ontvanger perfect past.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding