Valeo tweevoudig prijswinnaar Equip Auto

Vier keer goud, vier keer zilver en twee keer een juryprijs – zo zijn tijdens Equip Auto 2007 de onderscheidingen voor innovatie verdeeld.

Als enige viel Valeo twee keer in de prijzen; de Franse onderneming won goud en zilver. Akzo Nobel/Sikkens behaalde goud in de categorie garage-equipment. In totaal dongen 24 inzendingen mee naar de prijzen, verdeeld over vier categorieën. Op het vlak van ‘Engineering and Advanced Technology’ ging het goud naar Valeo voor een systeem dat de klassieke mechanische klepbediening (door middel van een nokkenas) vervangt door een systeem dat elektromagnetisch werkt. Bij ‘Onderdelen en aftermarket’ werd Federal Mogul tot winnaar uitgeroepen. Het was de beloning voor de minder geluid producerende Ferodo Thermo Quiet remblokken. Akzo-Nobel won de hoofdprijs in de categorie Garage-equipment met de snel drogende tweecomponentenlak Sikkens Autoclear UV. eXponentia kreeg goud in de categorie Services. Juryprijzen werden toegekend aan Siemens VDO Automotive – voor de elektronische rem EWB – en Spheretech – voor het diagnosesysteem EasyDiag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Valeo tweevoudig prijswinnaar Equip Auto - Automobielmanagement.nl

Valeo tweevoudig prijswinnaar Equip Auto

Vier keer goud, vier keer zilver en twee keer een juryprijs – zo zijn tijdens Equip Auto 2007 de onderscheidingen voor innovatie verdeeld.

Als enige viel Valeo twee keer in de prijzen; de Franse onderneming won goud en zilver. Akzo Nobel/Sikkens behaalde goud in de categorie garage-equipment. In totaal dongen 24 inzendingen mee naar de prijzen, verdeeld over vier categorieën. Op het vlak van ‘Engineering and Advanced Technology’ ging het goud naar Valeo voor een systeem dat de klassieke mechanische klepbediening (door middel van een nokkenas) vervangt door een systeem dat elektromagnetisch werkt. Bij ‘Onderdelen en aftermarket’ werd Federal Mogul tot winnaar uitgeroepen. Het was de beloning voor de minder geluid producerende Ferodo Thermo Quiet remblokken. Akzo-Nobel won de hoofdprijs in de categorie Garage-equipment met de snel drogende tweecomponentenlak Sikkens Autoclear UV. eXponentia kreeg goud in de categorie Services. Juryprijzen werden toegekend aan Siemens VDO Automotive – voor de elektronische rem EWB – en Spheretech – voor het diagnosesysteem EasyDiag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding