Alfa Romeo-dealerschap Talsma Drachten

Autobedrijf Talsma uit Drachten is door Kroymans Corporation aangesteld als Alfa Romeo-dealer voor Drachten en omgeving.

Het bedrijf heeft al lang ervaring met dealerschappen van Fiat, Lancia en Hyundai in Leeuwarden en Heerenveen. Directeur Tjerk Pol: “Alfa Romeo vormt een prachtige aanvulling op deze merken, die we al jaren met veel plezier vertegenwoordigen. Vooral Fiat en Lancia passen er perfect bij, omdat ze van hetzelfde concern komen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfa Romeo-dealerschap Talsma Drachten - Automobielmanagement.nl

Alfa Romeo-dealerschap Talsma Drachten

Autobedrijf Talsma uit Drachten is door Kroymans Corporation aangesteld als Alfa Romeo-dealer voor Drachten en omgeving.

Het bedrijf heeft al lang ervaring met dealerschappen van Fiat, Lancia en Hyundai in Leeuwarden en Heerenveen. Directeur Tjerk Pol: “Alfa Romeo vormt een prachtige aanvulling op deze merken, die we al jaren met veel plezier vertegenwoordigen. Vooral Fiat en Lancia passen er perfect bij, omdat ze van hetzelfde concern komen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding