Samenwerking Gouden Gids en Auto Trader

Autobedrijven die adverteren op Auto Trader krijgen gratis een extra vermelding op goudengids.nl met een link naar het volledige occasionaanbod van het bedrijf.

Dat is een gevolg van de samenwerking tussen Gouden Gids en Auto Trader. De consument vindt op goudengids.nl een overzicht van de autobedrijven in de buurt en kan via de link naar Auto Trader direct het occasionaanbod raadplegen. Paul Wessels, Managing Director van Auto Trader: "Deze samenwerking biedt zowel de bezoekers van Gouden Gids als de klanten van Auto Trader enorm veel voordelen. Het occasionoverzicht is per dealer makkelijk zichtbaar. Dan weet je als bezoeker exact wat er in de showroom staat. Voor onze klanten is het weer een extra kanaal waar hun voorraad wordt aangeboden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Samenwerking Gouden Gids en Auto Trader - Automobielmanagement.nl

Samenwerking Gouden Gids en Auto Trader

Autobedrijven die adverteren op Auto Trader krijgen gratis een extra vermelding op goudengids.nl met een link naar het volledige occasionaanbod van het bedrijf.

Dat is een gevolg van de samenwerking tussen Gouden Gids en Auto Trader. De consument vindt op goudengids.nl een overzicht van de autobedrijven in de buurt en kan via de link naar Auto Trader direct het occasionaanbod raadplegen. Paul Wessels, Managing Director van Auto Trader: "Deze samenwerking biedt zowel de bezoekers van Gouden Gids als de klanten van Auto Trader enorm veel voordelen. Het occasionoverzicht is per dealer makkelijk zichtbaar. Dan weet je als bezoeker exact wat er in de showroom staat. Voor onze klanten is het weer een extra kanaal waar hun voorraad wordt aangeboden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding