Autorola introduceert 24-uurs autoveiling

Sinds 1 november biedt Autorola.nl 24-uurs online veilingen aan.

De extra snelle verkoopprocedure is volgens Autorola een groot succes gebleken in verschillende Europese landen. Via Autorola.nl worden jaarlijks duizenden auto’s verhandeld. Met de nieuwe 24-uurs service kunnen klanten volgens Autorola “nog sneller een optimaal resultaat boeken.” Bovendien kunnen ze doelgerichter bieden op een sterk geconcentreerd aanbod. Autorola.nl kan voortaan iedere dag een nieuwe veiling aanbieden. Auto’s die voor 13.00 uur worden aangemeld, gaan de volgende ochtend onder de hamer. Voorheen duurde dit proces twee dagen. De veilingen met extra korte doorlooptijd zijn “in goed overleg” ook mogelijk voor zakelijke klanten. Autorola is sinds 2004 actief op de Nederlandse markt. In november 2005 vestigde het bedrijf zich in Nederland. Het netwerk bestaat uit 4.200 autobedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik heb mijn auto via http://www.w-8.nl verkocht. Veel makkelijker gedaan en je hoeft niet nog eens 400 euro extra geld te betalen, wat je wel moet bij autorola

Geplaatst door: Jarno op
Autorola introduceert 24-uurs autoveiling - Automobielmanagement.nl

Autorola introduceert 24-uurs autoveiling

Sinds 1 november biedt Autorola.nl 24-uurs online veilingen aan.

De extra snelle verkoopprocedure is volgens Autorola een groot succes gebleken in verschillende Europese landen. Via Autorola.nl worden jaarlijks duizenden auto’s verhandeld. Met de nieuwe 24-uurs service kunnen klanten volgens Autorola “nog sneller een optimaal resultaat boeken.” Bovendien kunnen ze doelgerichter bieden op een sterk geconcentreerd aanbod. Autorola.nl kan voortaan iedere dag een nieuwe veiling aanbieden. Auto’s die voor 13.00 uur worden aangemeld, gaan de volgende ochtend onder de hamer. Voorheen duurde dit proces twee dagen. De veilingen met extra korte doorlooptijd zijn “in goed overleg” ook mogelijk voor zakelijke klanten. Autorola is sinds 2004 actief op de Nederlandse markt. In november 2005 vestigde het bedrijf zich in Nederland. Het netwerk bestaat uit 4.200 autobedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik heb mijn auto via http://www.w-8.nl verkocht. Veel makkelijker gedaan en je hoeft niet nog eens 400 euro extra geld te betalen, wat je wel moet bij autorola

Geplaatst door: Jarno op