Voor autobedrijven werkt APKafspraak.nl als volgt: aanmelden, gegevens controleren en de webagenda ‘openzetten’. Vervolgens kan de garagist met die agenda gaan variëren: alleen openstellen op de rustige uren, of juist op alle dagen om zoveel mogelijk klanten binnen te halen. “Vroeger zochten mensen naar een garage via de telefoongids, tegenwoordig gebruiken ze Google.”, aldus Paul Lauret, directeur van A2SP. “Als autobedrijf moest je hopen dat je gevonden werd. Nu is er APKafspraak.nl, dat garages werkplaatsomzet biedt. Wij zorgen dat APKafspraak.nl bovenin de zoekresultaten bij Google komt, zodat je als autobedrijf altijd goed in beeld bent.” Met APKafspraak is de werkplaats volgens Lauret 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding