Lancering Top Gear Jaarboek

Sinds vandaag ligt de nieuwe jaareditie van Top Gear Magazine in de winkel: Top Gear Drives 2007.

In deze speciale editie zijn alle rij- en testverslagen van 2007 verzameld, aangevuld met een koopgids. Dit bijzondere bewaarnummer ligt twee maanden in de winkel in Nederland en België. Met een omvang van bijna driehonderd pagina’s en een harde cover is deze uitgave het ideale Sinterklaas- en Kerstgeschenk. De prijs is 11,95 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lancering Top Gear Jaarboek - Automobielmanagement.nl

Lancering Top Gear Jaarboek

Sinds vandaag ligt de nieuwe jaareditie van Top Gear Magazine in de winkel: Top Gear Drives 2007.

In deze speciale editie zijn alle rij- en testverslagen van 2007 verzameld, aangevuld met een koopgids. Dit bijzondere bewaarnummer ligt twee maanden in de winkel in Nederland en België. Met een omvang van bijna driehonderd pagina’s en een harde cover is deze uitgave het ideale Sinterklaas- en Kerstgeschenk. De prijs is 11,95 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding