Tijdens de castingdag op 1 november werd de definitieve selectie gemaakt van degenen die worden gefotografeerd. Eind juli lanceerde Kühne de website www.automasterbabes.nl . In totaal werden meer dan honderdduizend stemmen geregistreerd, uitgebracht door meer dan dertigduizend verschillende bezoekers. Van de 187 aanmeldingen nodigde de redactie de 24 meest populaire dames uit voor een officiële castingdag. Binnenkort beginnen de foto-opnames. Vooruitlopend daarop kan de kalender worden besteld via www.automasterbabes.nl . Daar zijn overigens ook de vier vrouwen te zien die ontbreken op de groepsfoto die op 1 november werd gemaakt. AutoMaster is een marketinginitiatief van Kühne Automotive. Grossiers die er klant zijn kunnen de kalender te bestellen met bedrijfslogo, voor eigen gebruik of als relatiegeschenk. Fred Kamphuis, Marketing Directeur bij Kühne Automotive, zegt dat het initiatief in 2008 een vervolg krijgt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding