Nu ook zeven jaar garantie op Sportage

Kia gaat op de Sportage 2008 ‘de beste garantie’ voor nieuwe auto’s geven.

De auto wordt geproduceerd in de Zilina-fabriek in Slowakije. Iedere 2008 Kia Sportage die door Kia Motors Europe op de markt wordt gebracht, profiteert van een garantie van zeven jaar of 150 duizend kilometer. Die garantie is identiek aan die voor de Cee’d. De 2008 Sportage is de eerste suv die met een dergelijke uitgebreide garantie wordt aangeboden. De garantie is volledig kosteloos en overdraagbaar op volgende eigenaren onder de voorwaarde dat de auto regelmatig in overeenstemming met de servicebepalingen is onderhouden. “Dankzij de hoge kwaliteit van de auto’s die in onze nieuwe fabriek in Slowakije worden gefabriceerd, is Kia in staat te zorgen voor maximale klantentevredenheid, onder meer door een verdere verlaging van de onderhouds- en gebruikskosten”, aldus Kia Europa-baas Lievens in het bericht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nu ook zeven jaar garantie op Sportage - Automobielmanagement.nl

Nu ook zeven jaar garantie op Sportage

Kia gaat op de Sportage 2008 ‘de beste garantie’ voor nieuwe auto’s geven.

De auto wordt geproduceerd in de Zilina-fabriek in Slowakije. Iedere 2008 Kia Sportage die door Kia Motors Europe op de markt wordt gebracht, profiteert van een garantie van zeven jaar of 150 duizend kilometer. Die garantie is identiek aan die voor de Cee’d. De 2008 Sportage is de eerste suv die met een dergelijke uitgebreide garantie wordt aangeboden. De garantie is volledig kosteloos en overdraagbaar op volgende eigenaren onder de voorwaarde dat de auto regelmatig in overeenstemming met de servicebepalingen is onderhouden. “Dankzij de hoge kwaliteit van de auto’s die in onze nieuwe fabriek in Slowakije worden gefabriceerd, is Kia in staat te zorgen voor maximale klantentevredenheid, onder meer door een verdere verlaging van de onderhouds- en gebruikskosten”, aldus Kia Europa-baas Lievens in het bericht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding