Kavels BCA autoveiling ook op Dealerdirect

BCA Autoveiling en Dealerdirect werken sinds kort samen bij het aanbieden van kavels via internet.

Doordat BCA-kavels ook zichtbaar zijn op de zoekmachine van Dealerdirect kunnen aangesloten autobedrijven het aanbod bekijken zonder apart in te loggen. Het vinden en kopen van auto’s zou daardoor eenvoudiger verlopen. De kavels worden aangeboden inclusief foto’s, omschrijving en testrapport. Dealerdirect brengt met zijn online inkoopplatform vraag en aanbod in contact. BCA autoveiling verzorgt in Nederland ruim honderdvijftig autoveilingen per jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kavels BCA autoveiling ook op Dealerdirect - Automobielmanagement.nl

Kavels BCA autoveiling ook op Dealerdirect

BCA Autoveiling en Dealerdirect werken sinds kort samen bij het aanbieden van kavels via internet.

Doordat BCA-kavels ook zichtbaar zijn op de zoekmachine van Dealerdirect kunnen aangesloten autobedrijven het aanbod bekijken zonder apart in te loggen. Het vinden en kopen van auto’s zou daardoor eenvoudiger verlopen. De kavels worden aangeboden inclusief foto’s, omschrijving en testrapport. Dealerdirect brengt met zijn online inkoopplatform vraag en aanbod in contact. BCA autoveiling verzorgt in Nederland ruim honderdvijftig autoveilingen per jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding