Auto van het Jaar lekt uit: Fiat 500 wint

De Fiat 500 wint en de Aziatische merken spelen een opvallende hoofdrol.

De Fiat 500 wint de Auto van het Jaar 2008 verkiezing. Het nieuws lekte al uit via het Italiaanse dagblad La Repubblica en de lekkage heeft inmiddels het formaat van een bruisende waterval gekregen. De officiële aankondiging van komende zondag 18 november is geheel overbodig geworden. Ook Nederlandse juryleden als Ton Roks van AutoVisie en Jeroen Jongeneel van de Telegraaf hebben de uitslag al gepubliceerd. Meer over de prijs in AM 21 van 23 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Auto van het Jaar lekt uit: Fiat 500 wint - Automobielmanagement.nl

Auto van het Jaar lekt uit: Fiat 500 wint

De Fiat 500 wint en de Aziatische merken spelen een opvallende hoofdrol.

De Fiat 500 wint de Auto van het Jaar 2008 verkiezing. Het nieuws lekte al uit via het Italiaanse dagblad La Repubblica en de lekkage heeft inmiddels het formaat van een bruisende waterval gekregen. De officiële aankondiging van komende zondag 18 november is geheel overbodig geworden. Ook Nederlandse juryleden als Ton Roks van AutoVisie en Jeroen Jongeneel van de Telegraaf hebben de uitslag al gepubliceerd. Meer over de prijs in AM 21 van 23 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding