Driessen verwerft Maserati-dealerschap

De Driessen Autogroep is sinds kort aangesteld als officieel dealer voor Maserati.

Vanuit de huidige Driessen Premiumvestiging aan de Pietersbergweg in Eindhoven zal Maserati samen met diverse andere premiummerken in een gepaste ambiance worden gepresenteerd. Vanaf voorjaar 2008 hoopt Driessen Maserati volledig ingericht te zijn in de Maserati huisstijl en de nieuwe showroom op gepaste wijze te openen. De Driessen Autogroep zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop, onderhoud en service van Maserati in Zuid-Nederland. Door deze aanstelling zal de geografische verdeling van het Maserati Dealer netwerk in Nederland aanzienlijk verbeteren. De Driessen Autogroep is een van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland met 370 medewerkers en nu twaalf officiële dealerships.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Driessen verwerft Maserati-dealerschap - Automobielmanagement.nl

Driessen verwerft Maserati-dealerschap

De Driessen Autogroep is sinds kort aangesteld als officieel dealer voor Maserati.

Vanuit de huidige Driessen Premiumvestiging aan de Pietersbergweg in Eindhoven zal Maserati samen met diverse andere premiummerken in een gepaste ambiance worden gepresenteerd. Vanaf voorjaar 2008 hoopt Driessen Maserati volledig ingericht te zijn in de Maserati huisstijl en de nieuwe showroom op gepaste wijze te openen. De Driessen Autogroep zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop, onderhoud en service van Maserati in Zuid-Nederland. Door deze aanstelling zal de geografische verdeling van het Maserati Dealer netwerk in Nederland aanzienlijk verbeteren. De Driessen Autogroep is een van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland met 370 medewerkers en nu twaalf officiële dealerships.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding