Profile: Vredestein weer beste leverancier

Vredestein is door Profile Tyrecenter aangewezen als beste leverancier over het jaar 2006. Vorig jaar won Vredestein de prijs ook al.

Marcel Veeneman, country manager van Vredestein Nederland, ontving de prijs uit handen van Profile Tyrecenter-directeur Luc van Brussel. De prijs is toegekend door de bijna 180 Profile-vestigingen, op grond van criteria als administratie, prijs/kwaliteitsverhouding, leveringsbetrouwbaarheid, informatievoorziening en aftersales. De prijs bestaat uit een oorkonde, champagne en een geldbedrag. Vredestein heeft het geld inmiddels gedoneerd aan een goed doel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Profile: Vredestein weer beste leverancier - Automobielmanagement.nl

Profile: Vredestein weer beste leverancier

Vredestein is door Profile Tyrecenter aangewezen als beste leverancier over het jaar 2006. Vorig jaar won Vredestein de prijs ook al.

Marcel Veeneman, country manager van Vredestein Nederland, ontving de prijs uit handen van Profile Tyrecenter-directeur Luc van Brussel. De prijs is toegekend door de bijna 180 Profile-vestigingen, op grond van criteria als administratie, prijs/kwaliteitsverhouding, leveringsbetrouwbaarheid, informatievoorziening en aftersales. De prijs bestaat uit een oorkonde, champagne en een geldbedrag. Vredestein heeft het geld inmiddels gedoneerd aan een goed doel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding