Nemo voor negen mille

De Citroën Nemo beleefde zijn debuut op de afgelopen BedrijfsAutoRAI. Nu is er de prijs: 8.890 euro exclusief btw/bpm.

Dat wil zeggen: met een 1.4i benzinemotor. De 1.4 HDi diesel is leverbaar vanaf 9.850 euro. De Nemo haakt in op de fillm ‘Finding Nemo’. Op de komende ‘Salone Internazionale dell’Automobile’ in Bologna presenteert Citroën een concept personenuitvoering van de Citroën Nemo in de vorm van de Nemo Concetto. Deze conceptversie, die plaats biedt aan vijf inzittenden, doet zowel qua uiterlijk als qua eigenschappen denken aan de clownvis Nemo uit de Disney-film Finding Nemo. De Nemo Concetto is een grote knipoog naar de beroemde clownvis en de onderwaterwereld. Dankzij de oranjewitte styling, de Finding Nemo-badges, het oceaanachtige interieur en de achterste patrijspoorten voelt iedereen er zich als een vis in het water…

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nemo voor negen mille - Automobielmanagement.nl

Nemo voor negen mille

De Citroën Nemo beleefde zijn debuut op de afgelopen BedrijfsAutoRAI. Nu is er de prijs: 8.890 euro exclusief btw/bpm.

Dat wil zeggen: met een 1.4i benzinemotor. De 1.4 HDi diesel is leverbaar vanaf 9.850 euro. De Nemo haakt in op de fillm ‘Finding Nemo’. Op de komende ‘Salone Internazionale dell’Automobile’ in Bologna presenteert Citroën een concept personenuitvoering van de Citroën Nemo in de vorm van de Nemo Concetto. Deze conceptversie, die plaats biedt aan vijf inzittenden, doet zowel qua uiterlijk als qua eigenschappen denken aan de clownvis Nemo uit de Disney-film Finding Nemo. De Nemo Concetto is een grote knipoog naar de beroemde clownvis en de onderwaterwereld. Dankzij de oranjewitte styling, de Finding Nemo-badges, het oceaanachtige interieur en de achterste patrijspoorten voelt iedereen er zich als een vis in het water…

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding