Hij volgt daarmee Jan Kees de Jager op, de huidige staatssecretaris van Financiën. De keuze viel op Goddijn vanwege zijn lef en ondernemerschap. Hij heeft met TomTom niet alleen een vernieuwend product ontwikkeld, maar ook Nederland als innovatieland op de wereldkaart gezet, aldus juryvoorzitter Ton Risseeuw (ex-Getronics-topman) die in 2000 zelf de prijs in ontvangst mocht nemen, in een bericht van Betten Beursmedia Nieuws. De ICT Personality Award maakt deel uit van de Nationale ICT awards. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon die het gebruik van ICT bij bedrijfsleven, non-profit en overheid stimuleert. TomTom maakte op 4 december een samenwerking met Google bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding