Bosch brengt occasionlabel

De merkonafhankelijke keten Bosch Car Service introduceert met Best Car Selection Label een keurmerk voor occasions.

Een auto met een Best Car Selection label is niet ouder dan zeven jaar en heeft maximaal 150 duizend kilometer gereden. Het keurmerk staat onder andere voor een of twee jaar uitgebreide garantie op de auto, een jaar pechhulp en veertien dagen omruilgarantie. Een Best Car Selection occasion wordt afgeleverd met het Best Car Selection afleveringscertificaat en handleiding die dient als bewijs voor de kwaliteit van de auto. Een Best Car Selection occasion heeft standaard twaalf maanden garantie. Bij de aankoop van de tweedehands auto kan de garantie worden verlengd met twaalf extra maanden. Autoreparaties worden tot een bedrag van vijfduizend euro excl. btw vergoed. De garantie is ook van toepassing op alle mechanische en elektrische onderdelen van de auto en geldt in heel Europa. De Bosch Car Service Garantie kan ieder jaar verlengd worden na regulier onderhoud bij de garage. Tot de auto tien jaar oud is en/of tweehonderdduizend kilometer gereden heeft. Bosch Car Service is met 340 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoservice concept in Nederland voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosch brengt occasionlabel - Automobielmanagement.nl

Bosch brengt occasionlabel

De merkonafhankelijke keten Bosch Car Service introduceert met Best Car Selection Label een keurmerk voor occasions.

Een auto met een Best Car Selection label is niet ouder dan zeven jaar en heeft maximaal 150 duizend kilometer gereden. Het keurmerk staat onder andere voor een of twee jaar uitgebreide garantie op de auto, een jaar pechhulp en veertien dagen omruilgarantie. Een Best Car Selection occasion wordt afgeleverd met het Best Car Selection afleveringscertificaat en handleiding die dient als bewijs voor de kwaliteit van de auto. Een Best Car Selection occasion heeft standaard twaalf maanden garantie. Bij de aankoop van de tweedehands auto kan de garantie worden verlengd met twaalf extra maanden. Autoreparaties worden tot een bedrag van vijfduizend euro excl. btw vergoed. De garantie is ook van toepassing op alle mechanische en elektrische onderdelen van de auto en geldt in heel Europa. De Bosch Car Service Garantie kan ieder jaar verlengd worden na regulier onderhoud bij de garage. Tot de auto tien jaar oud is en/of tweehonderdduizend kilometer gereden heeft. Bosch Car Service is met 340 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoservice concept in Nederland voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding