Prijzen Clio Estate en Grand Modus bekend

De nieuwe Clio Estate, Modus en Grand Modus staan vanaf het weekend van 9 februari in de showrooms. De vanafprijzen zijn resp. 15.695 euro en 14.895 euro.

De Grand Modus begint onder de vanafprijs van de Modus van 15.795 euro, dat komt omdat er van de Grand Modus ook een ‘Authentique-uitvoering’ leverbaar is. De Grand Modus heeft een bijzondere vormgeving met onder meer een verlengde wielbasis (+ 93 mm ) en een groot zijraam. Met een lengte van 4.034 mm is de Grand Modus een ‘volwaardige mpv’, zo stelt Renault. De Clio Estate kost zevenhonderd euro meer dan de vijfdeurs Clio hatchback. Renault verwacht dat de zakelijke markt de helft van de verkopen van de Clio Estate voor zijn rekening neemt. De prijzen van de Clio Estate met de 1.5 dCi 85 FAP- en de 1.5 dCi 105 FAP-dieselmotoren maakt Renault, in verband met de nieuwe bpm-regelgeving, in een later stadium bekend. In 2008 zijn alle diesels voorzien van een roetfilter. De Clio Estate zal niet in een Authentique-versie op de markt komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Prijzen Clio Estate en Grand Modus bekend - Automobielmanagement.nl

Prijzen Clio Estate en Grand Modus bekend

De nieuwe Clio Estate, Modus en Grand Modus staan vanaf het weekend van 9 februari in de showrooms. De vanafprijzen zijn resp. 15.695 euro en 14.895 euro.

De Grand Modus begint onder de vanafprijs van de Modus van 15.795 euro, dat komt omdat er van de Grand Modus ook een ‘Authentique-uitvoering’ leverbaar is. De Grand Modus heeft een bijzondere vormgeving met onder meer een verlengde wielbasis (+ 93 mm ) en een groot zijraam. Met een lengte van 4.034 mm is de Grand Modus een ‘volwaardige mpv’, zo stelt Renault. De Clio Estate kost zevenhonderd euro meer dan de vijfdeurs Clio hatchback. Renault verwacht dat de zakelijke markt de helft van de verkopen van de Clio Estate voor zijn rekening neemt. De prijzen van de Clio Estate met de 1.5 dCi 85 FAP- en de 1.5 dCi 105 FAP-dieselmotoren maakt Renault, in verband met de nieuwe bpm-regelgeving, in een later stadium bekend. In 2008 zijn alle diesels voorzien van een roetfilter. De Clio Estate zal niet in een Authentique-versie op de markt komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding