Autozender CarChannel landelijk te ontvangen

De tv-zender CarChannel is nu in het grootste deel van Nederland te ontvangen. Maar dan moet u wel digitale televisie hebben.

CarChannel is een digitaal themakanaal dat 24 uur per dag programma’s uitzendt over auto’s. Voorheen was het alleen te zien in het zuidwesten van Nederland (Delta, CaiW), maar vanaf december wordt de autozender ook doorgeven door Casema, @Home en Multikabel via digitale televisie. Alle mogelijk denkbare onderwerpen rondom de auto aan de orde, zoals Tuning, 4×4 off road, Techniek, Actueel, Sports & Adventure, Oldtimers & Classics en On the Move. CarChannel wil hiermee een programmering neerzetten die breder, dieper en actueler is dan het huidige aanbod van autoprogramma’s op de Nederlandse televisie. Meer informatie: www.carchannel.tv

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autozender CarChannel landelijk te ontvangen - Automobielmanagement.nl

Autozender CarChannel landelijk te ontvangen

De tv-zender CarChannel is nu in het grootste deel van Nederland te ontvangen. Maar dan moet u wel digitale televisie hebben.

CarChannel is een digitaal themakanaal dat 24 uur per dag programma’s uitzendt over auto’s. Voorheen was het alleen te zien in het zuidwesten van Nederland (Delta, CaiW), maar vanaf december wordt de autozender ook doorgeven door Casema, @Home en Multikabel via digitale televisie. Alle mogelijk denkbare onderwerpen rondom de auto aan de orde, zoals Tuning, 4×4 off road, Techniek, Actueel, Sports & Adventure, Oldtimers & Classics en On the Move. CarChannel wil hiermee een programmering neerzetten die breder, dieper en actueler is dan het huidige aanbod van autoprogramma’s op de Nederlandse televisie. Meer informatie: www.carchannel.tv

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding