Autotrader en Autowereld winnen bij websitestrijd

Autowereld.com is de beste site van de Nederlandse autosector, Autotrader.nl de populairste. Dat hebben de stemmers bepaald van de online verkiezing Website van het Jaar 2007.

Voor deze publieksprijs kon worden gestemd op www.onlineawards.nl. Tussen 1 november en 10 december deden dat meer dan 550 duizend mensen. Er werden 209 websites genomineerd, verspreid over achttien categorieën. Per categorie waren twee prijzen te winnen. ‘Beste Website’ werd de kandidaat die de hoogste waardering kreeg op Content, Navigatie en Design. De award ‘Populairste Website’ was voor de site met het hoogste aantal stemmen in de desbetreffende categorie. Overigens was Hyves.nl (ruim vijftigduizend stemmen) de populairste genomineerde van alle deelnemers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autotrader en Autowereld winnen bij websitestrijd - Automobielmanagement.nl

Autotrader en Autowereld winnen bij websitestrijd

Autowereld.com is de beste site van de Nederlandse autosector, Autotrader.nl de populairste. Dat hebben de stemmers bepaald van de online verkiezing Website van het Jaar 2007.

Voor deze publieksprijs kon worden gestemd op www.onlineawards.nl. Tussen 1 november en 10 december deden dat meer dan 550 duizend mensen. Er werden 209 websites genomineerd, verspreid over achttien categorieën. Per categorie waren twee prijzen te winnen. ‘Beste Website’ werd de kandidaat die de hoogste waardering kreeg op Content, Navigatie en Design. De award ‘Populairste Website’ was voor de site met het hoogste aantal stemmen in de desbetreffende categorie. Overigens was Hyves.nl (ruim vijftigduizend stemmen) de populairste genomineerde van alle deelnemers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding