Erica Terpstra rijdt voortaan Tiguan

De eerste Tiguan in Nederland is overhandigd aan NOC*NSF voorzitter Erica Terpstra.

Volkswagen heeft van alle sponsors het langste samenwerkingsverband met NOC*NSF. Vanaf 1989 levert Pon's Automobielhandel namelijk Audi's en (daarna) Volkswagens aan de sportorganisatie. Het is een combinatie die bekend werd onder de slogan ‘Olympische sporters rijden Volkswagen’. Als voorzitter van NOC*NSF rijdt Erica Terpstra heel wat af. Met haar vorige auto reed ze in twee jaar tijd 165 duizend kilometer, zo meldt Pon.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Erica Terpstra rijdt voortaan Tiguan - Automobielmanagement.nl

Erica Terpstra rijdt voortaan Tiguan

De eerste Tiguan in Nederland is overhandigd aan NOC*NSF voorzitter Erica Terpstra.

Volkswagen heeft van alle sponsors het langste samenwerkingsverband met NOC*NSF. Vanaf 1989 levert Pon's Automobielhandel namelijk Audi's en (daarna) Volkswagens aan de sportorganisatie. Het is een combinatie die bekend werd onder de slogan ‘Olympische sporters rijden Volkswagen’. Als voorzitter van NOC*NSF rijdt Erica Terpstra heel wat af. Met haar vorige auto reed ze in twee jaar tijd 165 duizend kilometer, zo meldt Pon.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding