Derde congres GroupAuto Nederland

GroupAuto Nederland organiseert op 16 januari voor de derde keer een eigen congres. Het thema luidt ditmaal ‘let’s talk running business’.

Met die titel wordt gerefereerd aan de sportieve omgeving, namelijk Congrescentrum Papendal. Op het congres geeft directeur Freek Blekxtoon het startsein voor “een aantal trendsettende activiteiten”. Aan bod komt ook de visie van de organisatie op de positie van grossiers in de markt. Aansluitend volgen een forumdiscussie en de bekendmaking van de GroupAuto-leveranciers van het jaar. Foppe de Haan, succesvol bondscoach van Jong Oranje, belicht ten slotte het verband tussen scoringskansen en teamwork. Op de twee werkdagen na het congres verzorgt GroupAuto het zogeheten speeddate programma. Geselecteerde leveranciers en grossiers kunnen dan in korte maar krachtige gespreksrondes zaken (proberen te) doen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Derde congres GroupAuto Nederland - Automobielmanagement.nl

Derde congres GroupAuto Nederland

GroupAuto Nederland organiseert op 16 januari voor de derde keer een eigen congres. Het thema luidt ditmaal ‘let’s talk running business’.

Met die titel wordt gerefereerd aan de sportieve omgeving, namelijk Congrescentrum Papendal. Op het congres geeft directeur Freek Blekxtoon het startsein voor “een aantal trendsettende activiteiten”. Aan bod komt ook de visie van de organisatie op de positie van grossiers in de markt. Aansluitend volgen een forumdiscussie en de bekendmaking van de GroupAuto-leveranciers van het jaar. Foppe de Haan, succesvol bondscoach van Jong Oranje, belicht ten slotte het verband tussen scoringskansen en teamwork. Op de twee werkdagen na het congres verzorgt GroupAuto het zogeheten speeddate programma. Geselecteerde leveranciers en grossiers kunnen dan in korte maar krachtige gespreksrondes zaken (proberen te) doen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding