Directauto.nl start met reclamecampagne

Het Haarlemse internetreclamebureau New Fountain gaat een reclamecampagne maken voor directauto.nl.

Directauto.nl (slogan: 'directauto.nl, uw online merkdealer') is als initiatief van Kroymans eind november gelanceerd (zie ook AM 2207-22). De Kroymans-dochter biedt als eerste in Nederland een website waarop consumenten een nieuwe auto direct bij de officiële merkdealer kunnen bestellen. New Fountain zal onder meer de ontwikkeling van een print- en radiocampagne voor haar rekening nemen. 'Een bureau dat zijn huiswerk doet en doortastend te werk gaat', zegt André van Remmerden, manager Direct Automotive van Directauto.nl in Communicatienieuws.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Directauto.nl start met reclamecampagne - Automobielmanagement.nl

Directauto.nl start met reclamecampagne

Het Haarlemse internetreclamebureau New Fountain gaat een reclamecampagne maken voor directauto.nl.

Directauto.nl (slogan: 'directauto.nl, uw online merkdealer') is als initiatief van Kroymans eind november gelanceerd (zie ook AM 2207-22). De Kroymans-dochter biedt als eerste in Nederland een website waarop consumenten een nieuwe auto direct bij de officiële merkdealer kunnen bestellen. New Fountain zal onder meer de ontwikkeling van een print- en radiocampagne voor haar rekening nemen. 'Een bureau dat zijn huiswerk doet en doortastend te werk gaat', zegt André van Remmerden, manager Direct Automotive van Directauto.nl in Communicatienieuws.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding