Zo’n actie is in Nederland nog niet eerder aangeboden, zegt Peugeot. Het betreft een nauwe samenwerking tussen Peugeot Nederland en Peugeot Assurance. Iedere particulier die tussen 1 januari en 31 maart 2008 een Peugeot 1007, een 207 hatchback of een 307 koopt, krijgt de mogelijkheid zijn nieuwe auto gedurende één jaar gratis all-risk te verzekeren. De gratis all-riskverzekering wordt uitgebreid met een gratis inzittenden-schadeverzekering. De verzekeringen die via Peugeot Assurance worden afgesloten, hebben extra zekerheden die exclusief gelden voor Peugeot-rijders. Anderzijds probeert Peugeot hiermee de klanten bij zijn merkdealers te houden. Tot de extra zekerheden behoren drie jaar nieuwwaardedekking bij de aanschaf van een nieuwe Peugeot, geen eigen risico bij reparatie via een Peugeot-dealer of Peugeot Erkend Reparateur en een ongelimiteerde dekking van Peugeot audio- en navigatiesystemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding