Concours d'élégance toch pas in augustus

Het Concours d'élégance Paleis het Loo zal toch in augustus worden georganiseerd. De verplaatsing naar mei aanstaande gaat niet door.

Vorig jaar besloot organisator Bart Rietbergen om het Concours d’élégance Paleis het Loo van augustus/september naar het voorjaar te verplaatsen. Het evenement zou in mei 2008 plaatsvinden, maar dat stuit volgens Timo Rietbergen (foto) op problemen bij Paleis het Loo en de gemeente Apeldoorn. "We gaan daarom terug naar de oude datum en zullen het concours organiseren op 30 en 31 augustus aanstaande." Via Classic Events heeft Rietbergen met Jan-Peter Nijmeijers de organisatie overgenomen van z’n vader. Op het Concours zal er speciale aandacht zijn voor het milieu, zoals met onder andere stoomauto’s. Timo Rietbergen is deze week begonnen met een nieuwe editie van ‘The Winter Trial’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Concours d'élégance toch pas in augustus - Automobielmanagement.nl

Concours d'élégance toch pas in augustus

Het Concours d'élégance Paleis het Loo zal toch in augustus worden georganiseerd. De verplaatsing naar mei aanstaande gaat niet door.

Vorig jaar besloot organisator Bart Rietbergen om het Concours d’élégance Paleis het Loo van augustus/september naar het voorjaar te verplaatsen. Het evenement zou in mei 2008 plaatsvinden, maar dat stuit volgens Timo Rietbergen (foto) op problemen bij Paleis het Loo en de gemeente Apeldoorn. "We gaan daarom terug naar de oude datum en zullen het concours organiseren op 30 en 31 augustus aanstaande." Via Classic Events heeft Rietbergen met Jan-Peter Nijmeijers de organisatie overgenomen van z’n vader. Op het Concours zal er speciale aandacht zijn voor het milieu, zoals met onder andere stoomauto’s. Timo Rietbergen is deze week begonnen met een nieuwe editie van ‘The Winter Trial’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding