Vriendin Sarkozy maakt reclame voor Lancia

De Italiaanse zangeres (en ex-model) Carla Bruni is vanaf februari te zien in publicaties en op bewegende beelden van Lancia. In Nederland zal Lancia de dame met auto op haar website tonen. Over televisiecommercials wordt nog nagedacht.

Dat meldt Autotelegraaf.nl. Bruni zou vóór haar verhouding met de Franse president in september een overeenkomst met Lancia hebben gesloten. Op de autoshow in Brussel draait de eerste promofilm. "Ik was hem voor,” aldus Lancia-chef Olivier François. Ondertussen doen in Frankrijk onbevestigde geruchten de ronde dat Bruni een week geleden discreet met Sarkozy is getrouwd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vriendin Sarkozy maakt reclame voor Lancia - Automobielmanagement.nl

Vriendin Sarkozy maakt reclame voor Lancia

De Italiaanse zangeres (en ex-model) Carla Bruni is vanaf februari te zien in publicaties en op bewegende beelden van Lancia. In Nederland zal Lancia de dame met auto op haar website tonen. Over televisiecommercials wordt nog nagedacht.

Dat meldt Autotelegraaf.nl. Bruni zou vóór haar verhouding met de Franse president in september een overeenkomst met Lancia hebben gesloten. Op de autoshow in Brussel draait de eerste promofilm. "Ik was hem voor,” aldus Lancia-chef Olivier François. Ondertussen doen in Frankrijk onbevestigde geruchten de ronde dat Bruni een week geleden discreet met Sarkozy is getrouwd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding