Snelle Mini's voortaan altijd 'John Cooper Works'

Doordat BMW Group de licenties van het label heeft verkregen, zullen alle sportieve Mini's voortaan het nieuw ontwikkelde John Cooper Works label dragen.

De namen Mini en John Cooper Works zijn al vijftig jaar met elkaar verbonden en aan dit verhaal wordt nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd. Daarmee wordt de fameuze afkorting JCW nu een integraal onderdeel van het merk Mini. Deze nieuwe merkidentiteit wordt zichtbaar in een nieuw ontwikkeld logo voor alle toekomstige producten van John Cooper Works. Alle high performance componenten van John Cooper Works worden voor Mini op maat gemaakt. Tot op heden werd de Mini Cooper S aan de hand van een John Cooper Works Tuning Kit getransformeerd tot een sportieve auto, maar de toekomstige John Cooper Works-modellen zullen in eigen fabriek geproduceerd worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Snelle Mini's voortaan altijd 'John Cooper Works' - Automobielmanagement.nl

Snelle Mini's voortaan altijd 'John Cooper Works'

Doordat BMW Group de licenties van het label heeft verkregen, zullen alle sportieve Mini's voortaan het nieuw ontwikkelde John Cooper Works label dragen.

De namen Mini en John Cooper Works zijn al vijftig jaar met elkaar verbonden en aan dit verhaal wordt nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd. Daarmee wordt de fameuze afkorting JCW nu een integraal onderdeel van het merk Mini. Deze nieuwe merkidentiteit wordt zichtbaar in een nieuw ontwikkeld logo voor alle toekomstige producten van John Cooper Works. Alle high performance componenten van John Cooper Works worden voor Mini op maat gemaakt. Tot op heden werd de Mini Cooper S aan de hand van een John Cooper Works Tuning Kit getransformeerd tot een sportieve auto, maar de toekomstige John Cooper Works-modellen zullen in eigen fabriek geproduceerd worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding