Léan Verstoep nieuwe directeur Verkoop Renault

Met ingang van vandaag is Léan Verstoep (43) benoemd tot directeur Verkoop van Renault Nederland NV.

Met deze benoeming heeft Renault Nederland er voor gekozen om de beide tot voor kort bestaande verkoopdirecties, te weten Verkoop Dealernetwerk en Fleetsales, samen te voegen. Tegelijkertijd is met deze benoeming de positie van de onlangs vertrokken Martin Hegeman ingevuld. Verstoep is sinds juni 2001 actief voor de Renault-organisatie en heeft HEAO bedrijfseconomie gestudeerd, gevolgd door NIMA A/B en Nijenrode.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Léan Verstoep nieuwe directeur Verkoop Renault - Automobielmanagement.nl

Léan Verstoep nieuwe directeur Verkoop Renault

Met ingang van vandaag is Léan Verstoep (43) benoemd tot directeur Verkoop van Renault Nederland NV.

Met deze benoeming heeft Renault Nederland er voor gekozen om de beide tot voor kort bestaande verkoopdirecties, te weten Verkoop Dealernetwerk en Fleetsales, samen te voegen. Tegelijkertijd is met deze benoeming de positie van de onlangs vertrokken Martin Hegeman ingevuld. Verstoep is sinds juni 2001 actief voor de Renault-organisatie en heeft HEAO bedrijfseconomie gestudeerd, gevolgd door NIMA A/B en Nijenrode.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding