DAF 600 komt op postzegel

De DAF met het Pientere Pookje mag nu op een postzegel. TNT Post start in samenwerking met het seniorenblad Plus Magazine met een serie Persoonlijke Postzegelvelletjes met aandacht voor belangrijke producten en momenten uit de jaren vijftig, zestig en zev

Maandelijks komen er twee velletjes Persoonlijk postzegels uit en een bijbehorend informatieblad. In totaal bestaat de serie uit 75 velletjes van steeds tien postzegels, met bijvoorbeeld de SRV-man, Tupperware en Swiebertje. Het eerste onderwerp in de serie is de DAF 600, ter gelegenheid van de introductie van de eerste DAF 600 in de RAI in februari 1958. En dat is exact vijftig jaar geleden. De DAF-postzegel, hier op een foto uit het Eindhovens Dagblad, werd gisteren ten doop gehouden in het DAF-museum in Eindhoven. Vanaf vandaag (7 februari) is de postzegel overal te koop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

DAF 600 komt op postzegel - Automobielmanagement.nl

DAF 600 komt op postzegel

De DAF met het Pientere Pookje mag nu op een postzegel. TNT Post start in samenwerking met het seniorenblad Plus Magazine met een serie Persoonlijke Postzegelvelletjes met aandacht voor belangrijke producten en momenten uit de jaren vijftig, zestig en zev

Maandelijks komen er twee velletjes Persoonlijk postzegels uit en een bijbehorend informatieblad. In totaal bestaat de serie uit 75 velletjes van steeds tien postzegels, met bijvoorbeeld de SRV-man, Tupperware en Swiebertje. Het eerste onderwerp in de serie is de DAF 600, ter gelegenheid van de introductie van de eerste DAF 600 in de RAI in februari 1958. En dat is exact vijftig jaar geleden. De DAF-postzegel, hier op een foto uit het Eindhovens Dagblad, werd gisteren ten doop gehouden in het DAF-museum in Eindhoven. Vanaf vandaag (7 februari) is de postzegel overal te koop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding