Je koopt een Nemo en je neemt mee…

Citroën laat op een speciale website zien wat er allemaal meekan in de nieuwe Nemo. Of niet.

Want hoeveel eieren kunnen erin, hoeveel schoenendozen, ladders, wijnkisten, Goudse kazen? Het is eenvoudig te meten met een soort groslijst, waarop je het aantal pc’s, truien of sinaasappelkisten kunt ingeven. Een rode balk geeft aan hoe vol de bestelauto zit. Er kan 2,5 kubieke meter in de nog geen vier meter lange Nemo (alias Bipper of Fiorino). De invuloefening houdt geen rekening met de ronding van die kazen of waterflessen, het rekent gewoon de inhoud en niet de loze ruimtes. Het is dan ook reclame, een geintje dat is bedacht door Citroëns vaste reclamebureau Euro RSCG Amsterdam samen met e-bureau eBoost. Uiteraard is er ook een Nemootje te winnen voor wie een slagzin afmaakt – nou ja, beter gezegd: voor wie aangeeft dat-ie interesse heeft in de aanschaf van bedrijfsauto’s en zijn adres en alles aan Citroën wil geven. Kijk zelf op www.pasthetindenemo.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Je koopt een Nemo en je neemt mee… - Automobielmanagement.nl

Je koopt een Nemo en je neemt mee…

Citroën laat op een speciale website zien wat er allemaal meekan in de nieuwe Nemo. Of niet.

Want hoeveel eieren kunnen erin, hoeveel schoenendozen, ladders, wijnkisten, Goudse kazen? Het is eenvoudig te meten met een soort groslijst, waarop je het aantal pc’s, truien of sinaasappelkisten kunt ingeven. Een rode balk geeft aan hoe vol de bestelauto zit. Er kan 2,5 kubieke meter in de nog geen vier meter lange Nemo (alias Bipper of Fiorino). De invuloefening houdt geen rekening met de ronding van die kazen of waterflessen, het rekent gewoon de inhoud en niet de loze ruimtes. Het is dan ook reclame, een geintje dat is bedacht door Citroëns vaste reclamebureau Euro RSCG Amsterdam samen met e-bureau eBoost. Uiteraard is er ook een Nemootje te winnen voor wie een slagzin afmaakt – nou ja, beter gezegd: voor wie aangeeft dat-ie interesse heeft in de aanschaf van bedrijfsauto’s en zijn adres en alles aan Citroën wil geven. Kijk zelf op www.pasthetindenemo.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding