Iedere zaterdagavond om 21.00 uur en zondagmiddag om 17.00 uur zullen de rijtesten van Autoblog worden uitgezonden van auto’s als Audi R8, BMW M3, Corvette Z06 en Hummer H3. De videoproducties van Autoblog.nl zijn een uit de hand gelopen hobby. De Nederlandse website vertoonde ooit alleen korte beelden van eigen rijtesten maar het duurde niet lang voordat de bloggers Wouter Karssen en Sacha Prins de presentatie op zich namen. Inmiddels doen zij, achtervolgd door de camera van filmmaker Ruben Baeten, verslag van de snelste auto’s, de grootste shows en de heftigste evenementen, al dan niet vergezeld door beursbabe Aimee. De filmpjes zijn in tegenstelling tot de bekende Nederlandse autoprogramma’s geen gesponsorde items, zo benadrukt CarChannel. . CarChannel is het nieuwe themakanaal dat sinds 1 mei vorig jaar 24 uur per dag, zeven dagen per week autogerelateerde programma’s uitzendt. Van de allereerste 19e-eeuwse exemplaren tot de meest geavanceerde modellen, van ontwerp tot technologie, van mondiale autoraces tot en met de autodealer om de hoek. CarChannel is een deelneming van Pinion, een bedrijfsonderdeel van NDC