Toyota en Chris Woerts, commercieel directeur van Feyenoord, tekenen binnenkort een contract voor drie jaar. De Toyota’s worden geleverd door Toyota dealers Autobedrijf Spiering en Automobielbedrijf De Blaak Rotterdam. Toyota wordt de komende drie jaar sponsor van Feyenoord. ''Net als Feyenoord spreekt Toyota mensen uit alle lagen van de bevolking aan. We hopen dan ook op een langdurige en succesvolle samenwerking', aldus Woerts. Namens Toyota toont ook directeur Pieter van der Velden van Louwman & Parqui zich enthousiast. ‘De bekendheid die Feyenoord nationaal en internationaal geniet, levert ongetwijfeld een zeer positieve bijdrage aan de uitstraling van het merk Toyota.'

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding