ING komt met wereldwijde campagne met Alonso

Op 12 maart lanceert ING de wereldwijde tv-campagne met daarin Fernando Alonso, de voormalig F1 wereldkampioen.

De spots duren 30-45 seconden en komen in dertig landen op de tv. Er komen ook printuitingen en een online campagne. ING wil in het tweede jaar dat het de Formule-1 sponsort, verder bouwen aan zijn wereldwijde naamsbekendheid. De campagne moet de centrale boodschap uitdragen: financial services kunnen weliswaar complex zijn maar ING maakt het allemaal gemakkelijker. De ING-campagne is gemaakt door reklamebureau Iris uit Londen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ING komt met wereldwijde campagne met Alonso - Automobielmanagement.nl

ING komt met wereldwijde campagne met Alonso

Op 12 maart lanceert ING de wereldwijde tv-campagne met daarin Fernando Alonso, de voormalig F1 wereldkampioen.

De spots duren 30-45 seconden en komen in dertig landen op de tv. Er komen ook printuitingen en een online campagne. ING wil in het tweede jaar dat het de Formule-1 sponsort, verder bouwen aan zijn wereldwijde naamsbekendheid. De campagne moet de centrale boodschap uitdragen: financial services kunnen weliswaar complex zijn maar ING maakt het allemaal gemakkelijker. De ING-campagne is gemaakt door reklamebureau Iris uit Londen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding