Peugeot-dealers krijgen er fietsen bij

Na een afwezigheid van een paar jaar zijn vanaf april de fietsen van het merk Peugeot weer in Nederland te koop. Bij tien autodealers en bij de Experience.

De fietsen worden alleen verkocht bij een tiental geselecteerde Peugeot-dealers verspreid over het land en bij Peugeot Experience in Breukelen. Speciaal voor de Nederlandse markt is een ‘kwalitatief hoogwaardig en concurrerend assortiment’ samengesteld. De Peugeot fietsen die in ons land worden geleverd, zijn gericht op de gebruiksomstandigheden in Nederland, die afwijken van die in veel ons omringende, bergachtige landen. Zowel bij Peugeot Experience als bij een aantal dealers worden medewerkers getraind voor deze uitbreiding van de dienstverlening. Hier kan het assortiment worden bekeken, kan men proefrijden en de fietsen kopen. Het betreft dealers in Drachten, Heemstede, Culemborg, Delft, Eindhoven, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Een aantal zal nog volgen. Het gamma bestaat uit meerdere modellen, van stadsfietsen tot All Terrain Bikes, bestemd voor een breed publiek. De adviesprijzen variëren van 249 euro voor de Black & Silver Junior (een kinder-ATB) tot 1199 euro voor de Hoggar, de meest hoogwaardige ATB. Peugeot biedt vijf jaar garantie op het frame en twee jaar op lak, voorvork en andere onderdelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot-dealers krijgen er fietsen bij - Automobielmanagement.nl

Peugeot-dealers krijgen er fietsen bij

Na een afwezigheid van een paar jaar zijn vanaf april de fietsen van het merk Peugeot weer in Nederland te koop. Bij tien autodealers en bij de Experience.

De fietsen worden alleen verkocht bij een tiental geselecteerde Peugeot-dealers verspreid over het land en bij Peugeot Experience in Breukelen. Speciaal voor de Nederlandse markt is een ‘kwalitatief hoogwaardig en concurrerend assortiment’ samengesteld. De Peugeot fietsen die in ons land worden geleverd, zijn gericht op de gebruiksomstandigheden in Nederland, die afwijken van die in veel ons omringende, bergachtige landen. Zowel bij Peugeot Experience als bij een aantal dealers worden medewerkers getraind voor deze uitbreiding van de dienstverlening. Hier kan het assortiment worden bekeken, kan men proefrijden en de fietsen kopen. Het betreft dealers in Drachten, Heemstede, Culemborg, Delft, Eindhoven, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Een aantal zal nog volgen. Het gamma bestaat uit meerdere modellen, van stadsfietsen tot All Terrain Bikes, bestemd voor een breed publiek. De adviesprijzen variëren van 249 euro voor de Black & Silver Junior (een kinder-ATB) tot 1199 euro voor de Hoggar, de meest hoogwaardige ATB. Peugeot biedt vijf jaar garantie op het frame en twee jaar op lak, voorvork en andere onderdelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding