Autodata Nederland vergroot belang in Cars4Export.eu

Autodata Nederland vergroot zijn belang in Cars4Export.eu. Gerhard Prent en Robbert Vijgeboom vormen het nieuwe directieteam van Cars4Export en nemen ook een aandelenbelang.

Het besluit is genomen omdat steeds meer bedrijven auto’s gaan exporteren door de gewijzigde bpm-teruggaafregeling. Het wordt steeds interessanter voor leasemaatschappijen en autobedrijven om auto’s te exporteren en zo te profiteren van de bpm-teruggaafregeling. Autodata Nederland verwacht een sterke exportgroei van jonge gebruikte auto’s naar vooral de Oostbloklanden. Beide directeuren hebben een lange carrière binnen de autobranche zowel aan retailzijde als binnen de lease- en importeurswereld.Vijgeboom heeft een uitgebreid netwerk in Oost-Europa, dankzij een aantal internationale marketing- en sales functies welke hij succesvol beklede. Prent heeft de nodige ervaring opgedaan binnen de Nederlandse autobranche, mede dankzij zijn laatste functie als sales manager van het gerenommeerde RAAST-team van Autodata Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autodata Nederland vergroot belang in Cars4Export.eu - Automobielmanagement.nl

Autodata Nederland vergroot belang in Cars4Export.eu

Autodata Nederland vergroot zijn belang in Cars4Export.eu. Gerhard Prent en Robbert Vijgeboom vormen het nieuwe directieteam van Cars4Export en nemen ook een aandelenbelang.

Het besluit is genomen omdat steeds meer bedrijven auto’s gaan exporteren door de gewijzigde bpm-teruggaafregeling. Het wordt steeds interessanter voor leasemaatschappijen en autobedrijven om auto’s te exporteren en zo te profiteren van de bpm-teruggaafregeling. Autodata Nederland verwacht een sterke exportgroei van jonge gebruikte auto’s naar vooral de Oostbloklanden. Beide directeuren hebben een lange carrière binnen de autobranche zowel aan retailzijde als binnen de lease- en importeurswereld.Vijgeboom heeft een uitgebreid netwerk in Oost-Europa, dankzij een aantal internationale marketing- en sales functies welke hij succesvol beklede. Prent heeft de nodige ervaring opgedaan binnen de Nederlandse autobranche, mede dankzij zijn laatste functie als sales manager van het gerenommeerde RAAST-team van Autodata Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding