Jaguar wil XF promoten met design

Jaguar is met z'n nieuwe XF een nieuwe designrichting ingeslagen. Het merk komt nu ook met reclame die de nadruk op design legt.

De internationaal beroemde Nederlandse vormgeving wordt aangeduid als Dutch Design, denk daarbij aan iconen als Droog Design, Hella Jongerius, Piet Hein Eek, Benno Premsela, Marcel Wanders. De introductiecampagne van de XF moet de connectie tussen de wereld van design en de wereld van Jaguar tastbaar maken. De Jaguar in de advertenties is dan ook opgebouwd uit verschillende design-elementen. Die komen allemaal uit de stal van Koninklijke Tichelaar Makkum waarmee Jaguar een samenwerking is aangegaan. Zo ontwierp Koninklijke Tichelaar samen met modeontwerper Alexander van Slobbe voor de eerste 250 kopers van de Jaguar XF een exclusief designaccessoire. Het werk is gemaakt door Jaguar Nederland's reclamebureau Bureau aan de Amstel. Internationaal zet Jaguar ook in op design als marketinginstrument. Samen met het hippe tijdschrift Wallpaper* organiseert Jaguar de prestigieuze Design Awards, de Oscars voor ontwerpers in Groot- Brittannië. Filmmaker Wong Kar Wai en ontwerper Donatella Versace zitten in de jury.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jaguar wil XF promoten met design - Automobielmanagement.nl

Jaguar wil XF promoten met design

Jaguar is met z'n nieuwe XF een nieuwe designrichting ingeslagen. Het merk komt nu ook met reclame die de nadruk op design legt.

De internationaal beroemde Nederlandse vormgeving wordt aangeduid als Dutch Design, denk daarbij aan iconen als Droog Design, Hella Jongerius, Piet Hein Eek, Benno Premsela, Marcel Wanders. De introductiecampagne van de XF moet de connectie tussen de wereld van design en de wereld van Jaguar tastbaar maken. De Jaguar in de advertenties is dan ook opgebouwd uit verschillende design-elementen. Die komen allemaal uit de stal van Koninklijke Tichelaar Makkum waarmee Jaguar een samenwerking is aangegaan. Zo ontwierp Koninklijke Tichelaar samen met modeontwerper Alexander van Slobbe voor de eerste 250 kopers van de Jaguar XF een exclusief designaccessoire. Het werk is gemaakt door Jaguar Nederland's reclamebureau Bureau aan de Amstel. Internationaal zet Jaguar ook in op design als marketinginstrument. Samen met het hippe tijdschrift Wallpaper* organiseert Jaguar de prestigieuze Design Awards, de Oscars voor ontwerpers in Groot- Brittannië. Filmmaker Wong Kar Wai en ontwerper Donatella Versace zitten in de jury.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding