Renault en FC Utrecht verlengen sponsorcontract

Ook de komende twee jaar rijden spelers, technische staf en medewerkers van FC Utrecht in een Renault.

Dit vloeit voort uit de verlenging van het sponsorcontract tussen Renault Nederland, Renault Business Finance (RBF), Stam Leidsche Rijn en FC Utrecht. De nieuwe overeenkomst is al het derde sponsorcontract tussen Renault en FC Utrecht. Gilbert Hageman, Directeur Sales van Renault Business Finance : ‘Renault staat dicht bij de mensen en is een betrokken en betrouwbaar merk. Dat zijn kernwaarden die ook passen bij FC Utrecht.’ Renault gaat de komende twee jaar 63 auto’s aan FC Utrecht levert. De sponsoring biedt Renault Nederland, RBF en de Stam Groep de mogelijkheid om met klanten en relaties wedstrijden van FC Utrecht te bezoeken. Trainer Willem van Hanegem rijdt overigens Vel Satis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault en FC Utrecht verlengen sponsorcontract - Automobielmanagement.nl

Renault en FC Utrecht verlengen sponsorcontract

Ook de komende twee jaar rijden spelers, technische staf en medewerkers van FC Utrecht in een Renault.

Dit vloeit voort uit de verlenging van het sponsorcontract tussen Renault Nederland, Renault Business Finance (RBF), Stam Leidsche Rijn en FC Utrecht. De nieuwe overeenkomst is al het derde sponsorcontract tussen Renault en FC Utrecht. Gilbert Hageman, Directeur Sales van Renault Business Finance : ‘Renault staat dicht bij de mensen en is een betrokken en betrouwbaar merk. Dat zijn kernwaarden die ook passen bij FC Utrecht.’ Renault gaat de komende twee jaar 63 auto’s aan FC Utrecht levert. De sponsoring biedt Renault Nederland, RBF en de Stam Groep de mogelijkheid om met klanten en relaties wedstrijden van FC Utrecht te bezoeken. Trainer Willem van Hanegem rijdt overigens Vel Satis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding