Suzuki sponsort Europese kwalificatieronde WK 2010

Suzuki wil onder de voetbalfans een grotere naamsbekendheid voor zijn auto's en motorfietsen.

Suzuki sponsort een groot deel van de Europese kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampioenschapvoetbal dat in 2010 in Zuid-Afrika wordt gehouden. Met de sponsoring wil Suzuki de naamsbekendheid van zijn auto’s en motorfietsen vergroten onder voetbalfans in Europa en daarbuiten. De kick-off van de Europese kwalificatiewedstrijden voor het FIFA wereldkampioenschap voetbal 2010 vindt plaats in augustus 2008. De reeks duurt tot november 2009. Van de 260 wedstrijden sponsort Suzuki er 170. De kwalificatiereeks is een evenement dat net als de Suzuki Way of Life sportiviteit, opwinding en passie uitstraalt. Aan de Europese kwalificatiereeks doen 53 landen mee, onderverdeeld in acht groepen van zes landen en één van vijf. Het Nederlands Elftal komt uit in groep 9 en zal spelen tegen IJsland, Macedonië, Noorwegen en Schotland. Op 10 september speelt Oranje onder leiding van de nieuwe bondscoach Bert van Marwijk zijn eerste kwalificatiewedstrijd tegen Macedonië. Uiteindelijk gaan dertien Europese teams door naar het WK van 2010 in Zuid-Afrika. De aftrap van het eerste wereldkampioenschap voetbal op Afrikaanse bodem is op 11 juni 2010. Suzuki sponsorde ook het Oost-Aziatisch Voetbalkampioenschap 2008, dat afgelopen februari in onder meer China en Japan werd gehouden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Suzuki sponsort Europese kwalificatieronde WK 2010 - Automobielmanagement.nl

Suzuki sponsort Europese kwalificatieronde WK 2010

Suzuki wil onder de voetbalfans een grotere naamsbekendheid voor zijn auto's en motorfietsen.

Suzuki sponsort een groot deel van de Europese kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampioenschapvoetbal dat in 2010 in Zuid-Afrika wordt gehouden. Met de sponsoring wil Suzuki de naamsbekendheid van zijn auto’s en motorfietsen vergroten onder voetbalfans in Europa en daarbuiten. De kick-off van de Europese kwalificatiewedstrijden voor het FIFA wereldkampioenschap voetbal 2010 vindt plaats in augustus 2008. De reeks duurt tot november 2009. Van de 260 wedstrijden sponsort Suzuki er 170. De kwalificatiereeks is een evenement dat net als de Suzuki Way of Life sportiviteit, opwinding en passie uitstraalt. Aan de Europese kwalificatiereeks doen 53 landen mee, onderverdeeld in acht groepen van zes landen en één van vijf. Het Nederlands Elftal komt uit in groep 9 en zal spelen tegen IJsland, Macedonië, Noorwegen en Schotland. Op 10 september speelt Oranje onder leiding van de nieuwe bondscoach Bert van Marwijk zijn eerste kwalificatiewedstrijd tegen Macedonië. Uiteindelijk gaan dertien Europese teams door naar het WK van 2010 in Zuid-Afrika. De aftrap van het eerste wereldkampioenschap voetbal op Afrikaanse bodem is op 11 juni 2010. Suzuki sponsorde ook het Oost-Aziatisch Voetbalkampioenschap 2008, dat afgelopen februari in onder meer China en Japan werd gehouden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding