Twintig dealers Hyundai zijn Excellent

Hyunda-importeur Greenib Cari heeft twintig dealers voorzien van de titel Excellent Dealer.

Het schouderklopje betekent dat de dealers voldoen aan de strengste kwaliteitseisen binnen de Hyundai-organisatie. Ieder jaar beloont iGreenib Car de dealers die excelleren in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires, gecombineerd met hoge scores met service, klantvriendelijkheid en openingstijden. De Hyundai Excellent Dealers van 2008 zijn: Autobedrijf Dirk Barten, Amsterdam Autobedrijf Deinum b.v., Blerick/Venlo Autobedrijf J. Landegent, Burgh-Haamstede A.C.D. Auto Centrum Delftstreken, Delft Autobedrijf Bartelen, Fijnaart Automobielbedrijf Poelenburg, Heemskerk Autobedrijf Van Osta, Roosendaal Herwers Hyundai, Zutphen Auto Smeeing, Amersfoort Hyundai Noteboom Rotterdam, Barendrecht Hyundai Van Berkel, Den Bosch HDMG Hyundai, Eindhoven Fakkert Hoorn, Zwaag Het Autohuis MIDO, Doetinchem Welling, Heerlen Dijksman Automobielbedrijven, Katwijk Autobedrijf Van Hoegee, Veenendaal Autobedrijf Van der Heijden, Volkel/Uden Van der Wouw Hyundai, Waalwijk Garagebedrijf W. van Trigt, Zuidland

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Twintig dealers Hyundai zijn Excellent - Automobielmanagement.nl

Twintig dealers Hyundai zijn Excellent

Hyunda-importeur Greenib Cari heeft twintig dealers voorzien van de titel Excellent Dealer.

Het schouderklopje betekent dat de dealers voldoen aan de strengste kwaliteitseisen binnen de Hyundai-organisatie. Ieder jaar beloont iGreenib Car de dealers die excelleren in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires, gecombineerd met hoge scores met service, klantvriendelijkheid en openingstijden. De Hyundai Excellent Dealers van 2008 zijn: Autobedrijf Dirk Barten, Amsterdam Autobedrijf Deinum b.v., Blerick/Venlo Autobedrijf J. Landegent, Burgh-Haamstede A.C.D. Auto Centrum Delftstreken, Delft Autobedrijf Bartelen, Fijnaart Automobielbedrijf Poelenburg, Heemskerk Autobedrijf Van Osta, Roosendaal Herwers Hyundai, Zutphen Auto Smeeing, Amersfoort Hyundai Noteboom Rotterdam, Barendrecht Hyundai Van Berkel, Den Bosch HDMG Hyundai, Eindhoven Fakkert Hoorn, Zwaag Het Autohuis MIDO, Doetinchem Welling, Heerlen Dijksman Automobielbedrijven, Katwijk Autobedrijf Van Hoegee, Veenendaal Autobedrijf Van der Heijden, Volkel/Uden Van der Wouw Hyundai, Waalwijk Garagebedrijf W. van Trigt, Zuidland

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding