Alfa vraagt hulp

Alfa zoekt een logootje voor haar kleinste otootje.

Alfa komt aan het eind van het jaar met de Mi.To. De definitieve keuze van dit logo wordt door middel van een internationale prijsvraag aan het publiek overgelaten . Alfa Romeo heeft zeven logo’s ontwikkeld, waaruit een keuze kan worden gemaakt. Iedereen die in Nederland zijn stem wil uitbrengen op één van de logo’s, kan dit direct doen via de website www.alfa-mito.nl . Alle deelnemers die hun stem uitbrengen op het uiteindelijk winnende logo, maken kans op aantrekkelijke prijzen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfa vraagt hulp - Automobielmanagement.nl

Alfa vraagt hulp

Alfa zoekt een logootje voor haar kleinste otootje.

Alfa komt aan het eind van het jaar met de Mi.To. De definitieve keuze van dit logo wordt door middel van een internationale prijsvraag aan het publiek overgelaten . Alfa Romeo heeft zeven logo’s ontwikkeld, waaruit een keuze kan worden gemaakt. Iedereen die in Nederland zijn stem wil uitbrengen op één van de logo’s, kan dit direct doen via de website www.alfa-mito.nl . Alle deelnemers die hun stem uitbrengen op het uiteindelijk winnende logo, maken kans op aantrekkelijke prijzen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding