Twee vakbeurzen tegelijk in Hardenberg

Op 8, 9 en 10 april zijn in Evenementenhal Hardenberg twee vakbeurzen: BusinessVakdagen en Klein Transport Vakbeurs.

Volgens de organisatie wordt het ‘een interessante ontmoetingsplek voor ondernemers uit het mkb in de regio Noord- en Oost-Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in bedrijfswagens en/of aanhangwagens tot 3500 kilogram . Op Klein Transport Vakbeurs vindt de bezoeker alle bedrijfswagenmerken onder één dak. Ook bedrijfswageninrichting, autoaccessoires, voorlichting, zakelijke dienstverlening en aanverwante bedrijven behoren tot de exposanten van de vakbeurs. Mensen die geen uitnodiging hebben gehad maar de beurs wel willen bezoeken, kunnen zich registreren op www.evenementenhalhardenberg.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Twee vakbeurzen tegelijk in Hardenberg - Automobielmanagement.nl

Twee vakbeurzen tegelijk in Hardenberg

Op 8, 9 en 10 april zijn in Evenementenhal Hardenberg twee vakbeurzen: BusinessVakdagen en Klein Transport Vakbeurs.

Volgens de organisatie wordt het ‘een interessante ontmoetingsplek voor ondernemers uit het mkb in de regio Noord- en Oost-Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in bedrijfswagens en/of aanhangwagens tot 3500 kilogram . Op Klein Transport Vakbeurs vindt de bezoeker alle bedrijfswagenmerken onder één dak. Ook bedrijfswageninrichting, autoaccessoires, voorlichting, zakelijke dienstverlening en aanverwante bedrijven behoren tot de exposanten van de vakbeurs. Mensen die geen uitnodiging hebben gehad maar de beurs wel willen bezoeken, kunnen zich registreren op www.evenementenhalhardenberg.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding