Wie doet Wat 2008 verschenen

Het jaarboek voor de autobranche ‘Wie doet Wat 2008’ van IVA Driebergen is weer verschenen.

Wie doet Wat 2008 bevat duizenden gegevens van de managers bij auto-importeurs, leasemaatschappijen, brancheorganisaties, werving- en selectiebureaus, dealerholdings, toeleveranciers en aanverwante bedrijven in de autobranche Nederland. Daarnaast bevat het ruim 360 pagina’s dikke boek een serie interviews met topfunctionarissen als Wijnand de Geus, secretaris van RAI Vereniging afdeling Auto’s, Hans Hoekstra, voorzitter hoofddirectie Bovemij Verzekeringen, Dirk Schmidt, directeur Innovam, en dealervoorzitter Geert Vermeer. Naast de interviews met oud-leerlingen zijn nu voor het eerst ook interviews opgenomen met oud-studenten van Hogeschool IVA, in 2006 uitgeroepen tot de nummer 1 HBO-opleiding. De eerste oud-studenten van Hogeschool IVA in Wie doet Wat zijn Annemaria di Nitto, directeur van de De Nitto Autogroep in België, en Leon de Wit, auditor bij MSX International. Wie doet Wat 2008 wordt samengesteld door Diny Folmer (IVA) en Gert Enklaar (Móbile public relations & relatiemedia) en kost 36 euro inclusief BTW en verzendkosten. Voor oud-studenten geldt de gereduceerde prijs van 24,50 euro. Het boek kan worden besteld via info@iva-driebergen.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wie doet Wat 2008 verschenen - Automobielmanagement.nl

Wie doet Wat 2008 verschenen

Het jaarboek voor de autobranche ‘Wie doet Wat 2008’ van IVA Driebergen is weer verschenen.

Wie doet Wat 2008 bevat duizenden gegevens van de managers bij auto-importeurs, leasemaatschappijen, brancheorganisaties, werving- en selectiebureaus, dealerholdings, toeleveranciers en aanverwante bedrijven in de autobranche Nederland. Daarnaast bevat het ruim 360 pagina’s dikke boek een serie interviews met topfunctionarissen als Wijnand de Geus, secretaris van RAI Vereniging afdeling Auto’s, Hans Hoekstra, voorzitter hoofddirectie Bovemij Verzekeringen, Dirk Schmidt, directeur Innovam, en dealervoorzitter Geert Vermeer. Naast de interviews met oud-leerlingen zijn nu voor het eerst ook interviews opgenomen met oud-studenten van Hogeschool IVA, in 2006 uitgeroepen tot de nummer 1 HBO-opleiding. De eerste oud-studenten van Hogeschool IVA in Wie doet Wat zijn Annemaria di Nitto, directeur van de De Nitto Autogroep in België, en Leon de Wit, auditor bij MSX International. Wie doet Wat 2008 wordt samengesteld door Diny Folmer (IVA) en Gert Enklaar (Móbile public relations & relatiemedia) en kost 36 euro inclusief BTW en verzendkosten. Voor oud-studenten geldt de gereduceerde prijs van 24,50 euro. Het boek kan worden besteld via info@iva-driebergen.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding