De internet-Oscars worden in juni uitgereikt op een festival in New York. Onder de 365 genomineerden is naast Spyker nog een Nederlandse inzending: LiveCastr. Het e-zine Spyker F1 Magazine is een uitgave van webuitgever Media Republic. Het volgt de Formule 1 op de voet. De Spyker-uitgave neemt het bij de verkiezingen in de categorie sport op tegen onder meer ESPN.com en Yahoo Sports. Doeke de Steur, commercieel directeur van Media Republic, hoopt erg op een Webby. "Wij zijn een kleine speler in vergelijking met de grote jongens in de categorie ‘Sport’ en relatief onbekend. Maar ons product is wel erg mooi", vertelt hij aan vakblad Emerce. Hij verwacht wel voordeel te halen uit de internationale bekendheid van de Webby Awards. De interactieve content van het e-zine is volgens De Steur een reden voor de nominatie. "Als je alleen al kijkt hoeveel mensen zich hebben aangemeld, meer dan veertigduizend, en dat zonder noemenswaardige inspanning van onze kant, dan betekent dat wel wat. We hebben ook lezers over de hele wereld, tot aan Zuid-Amerika aan toe." De uitgave van Media Republic is wereldwijd het eerste interactieve online magazine op het gebied van Formule 1. In het e-zine staan onder meer verslagen van races, exclusieve interviews en natuurlijk de verplichte ‘racebabes’. LiveCastr is een project van het Amsterdamse bedrijf IceMobile. De technologie stelt bezitters van een geschikte telefoon in staat om live video te streamen op een website. Het project is genomineerd als ‘honoree’ in de categorie Social Networking voor mobiele diensten. Honorees worden door de organisatie van de Webby’s extra in het zonnetje gezet.