Seat: internet als massamedium naast tv

Na een bureauoriëntatie brengt Seat Nederland zijn interactieve communicatie bij het Amsterdamse bureau Qi onder.

De eerste opdracht, de online ondersteuning van de start van de Worldtour van DJ Armin van Buuren (door Seat gesponsored), is afgerond. ‘Consumenten oriënteren zich vooral via het internet als ze een nieuwe auto zoeken’, verklaart Menno van de Gronden van Seat in ReclameWeek. ‘Het is daarom cruciaal dat wij op deze plek zo goed en slim mogelijk aanwezig zijn. Wij zien het internet als massamedium naast tv waarmee we ons merk op een brede groep kunnen overbrengen. Daarnaast biedt internet, in combinatie met onze events en sponsorships, veel mogelijkheden om Seat op een impactvolle, gerichte manier te activeren. Wij geloven dat Qi, als innovatief en creatief bureau, dit samen met ons kan realiseren.’ Seat is het automerk ‘dat begrijpt hoe je een fris en spannend automerk’ kunt bouwen, vindt Sebastiaan van Rijnsoever van Qi. ‘Wij gaan van Seat in korte tijd het meest succesvolle en innovatieve digitale automerk maken.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Seat: internet als massamedium naast tv - Automobielmanagement.nl

Seat: internet als massamedium naast tv

Na een bureauoriëntatie brengt Seat Nederland zijn interactieve communicatie bij het Amsterdamse bureau Qi onder.

De eerste opdracht, de online ondersteuning van de start van de Worldtour van DJ Armin van Buuren (door Seat gesponsored), is afgerond. ‘Consumenten oriënteren zich vooral via het internet als ze een nieuwe auto zoeken’, verklaart Menno van de Gronden van Seat in ReclameWeek. ‘Het is daarom cruciaal dat wij op deze plek zo goed en slim mogelijk aanwezig zijn. Wij zien het internet als massamedium naast tv waarmee we ons merk op een brede groep kunnen overbrengen. Daarnaast biedt internet, in combinatie met onze events en sponsorships, veel mogelijkheden om Seat op een impactvolle, gerichte manier te activeren. Wij geloven dat Qi, als innovatief en creatief bureau, dit samen met ons kan realiseren.’ Seat is het automerk ‘dat begrijpt hoe je een fris en spannend automerk’ kunt bouwen, vindt Sebastiaan van Rijnsoever van Qi. ‘Wij gaan van Seat in korte tijd het meest succesvolle en innovatieve digitale automerk maken.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding