Maar men gooit het over een andere boeg. Dealervoorzitter Geert Vermeer (zie foto): "Het opleidingsaanbod wordt uitgebreid en is van dien aard dat we inmiddels een echte university zijn. Om het opleidingsinstituut de status te geven die het verdient, hebben we voor de naam Automotive University gekozen." Het Engelse woord university is niet beschermd zoals het Nederlandse universiteit dat wel is. Het eerste blijk van de nieuw verworven status is de onlangs ontwikkelde hbo-opleiding Automotive Manager. De opleiding start op 1 september 2008, heeft een accreditatie voor ‘Small Business & Retail Management’ en kent een twee- en een vierjarige variant. De volgende stap is een universitaire masteropleiding maar die is nu nog in ontwikkeling. Vooruitlopend op het academisch jaar dat in september van start gaat, organiseert de Automotive University op 27 mei een spectaculaire aftrap. Op www.dealerplaza.nl zijn het programma en een inschrijfformulier te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding