Dat logo moet aangeven waar de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond voor staat en in de toekomst voor wil staan: een toonaangevende vereniging die leden helpt door ze te informeren, te adviseren in hun keuzes, te waarschuwen en door ze weer op weg te helpen wanneer onderweg problemen optreden. Een hele mond vol. Alleen als je ANWB-lid bent, mag je stemmen en dus mee bepalen welk van de twee voorstellen het beste bij de club past. Je moet namelijk inloggen met je lidmaatschapsnummer. Het is natuurlijk wel de vraag wie straks controleert of het winnende logo echt de steun van de meerderheid heeft, als er al leden gaan stemmen. Opmerkelijk: de kapitalen worden kleine letters en er komt een gestileerd wieltje in. Dat is vreemd want die W van Wielrijdersbond is allang teruggebracht tot gewoon een W zonder die betekenis.