Nieuw logo ANWB: Leden mogen helpen kiezen

ANWB wil samen met haar leden een ‘nieuw en eigentijds’ logo kiezen. Dat zegt de bond op zijn website.

Dat logo moet aangeven waar de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond voor staat en in de toekomst voor wil staan: een toonaangevende vereniging die leden helpt door ze te informeren, te adviseren in hun keuzes, te waarschuwen en door ze weer op weg te helpen wanneer onderweg problemen optreden. Een hele mond vol. Alleen als je ANWB-lid bent, mag je stemmen en dus mee bepalen welk van de twee voorstellen het beste bij de club past. Je moet namelijk inloggen met je lidmaatschapsnummer. Het is natuurlijk wel de vraag wie straks controleert of het winnende logo echt de steun van de meerderheid heeft, als er al leden gaan stemmen. Opmerkelijk: de kapitalen worden kleine letters en er komt een gestileerd wieltje in. Dat is vreemd want die W van Wielrijdersbond is allang teruggebracht tot gewoon een W zonder die betekenis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw logo ANWB: Leden mogen helpen kiezen - Automobielmanagement.nl

Nieuw logo ANWB: Leden mogen helpen kiezen

ANWB wil samen met haar leden een ‘nieuw en eigentijds’ logo kiezen. Dat zegt de bond op zijn website.

Dat logo moet aangeven waar de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond voor staat en in de toekomst voor wil staan: een toonaangevende vereniging die leden helpt door ze te informeren, te adviseren in hun keuzes, te waarschuwen en door ze weer op weg te helpen wanneer onderweg problemen optreden. Een hele mond vol. Alleen als je ANWB-lid bent, mag je stemmen en dus mee bepalen welk van de twee voorstellen het beste bij de club past. Je moet namelijk inloggen met je lidmaatschapsnummer. Het is natuurlijk wel de vraag wie straks controleert of het winnende logo echt de steun van de meerderheid heeft, als er al leden gaan stemmen. Opmerkelijk: de kapitalen worden kleine letters en er komt een gestileerd wieltje in. Dat is vreemd want die W van Wielrijdersbond is allang teruggebracht tot gewoon een W zonder die betekenis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding