SsangYong Nederland verhuist; ook dealerschap

SsangYong Nederland verhuist van de Savannahweg naar de Meijewetering in Utrecht. Daar komt ook een SsangYong dealer in. Het betreft het pand waarin Kia World is gevestigd. Kia blijft daar en SsangYong komt er dus gewoon bij.

Het huidige pand zal per 1 juli worden verruild voor een nieuwe locatie aan de Meijewetering 39 op bedrijvenpark De Wetering. SsangYong Nederland beschikt naast moderne kantoorruimte en vergader-en trainingsfaciliteiten ook over een ruime showroom en werkplaats. Daarmee is het Koreaanse merk ‘klaar voor de groei’ die wordt voorzien als gevolg van de overname van SsangYong Motor Company door de Chinese autofabrikant SAIC. In hetzelfde pand zal Kroymans Retail Groep ook een SsangYong-dealerschap voor de regio Utrecht gaan voeren. SsangYong Nederland Meijewetering 39 3543 AA Utrecht

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

SsangYong Nederland verhuist; ook dealerschap - Automobielmanagement.nl

SsangYong Nederland verhuist; ook dealerschap

SsangYong Nederland verhuist van de Savannahweg naar de Meijewetering in Utrecht. Daar komt ook een SsangYong dealer in. Het betreft het pand waarin Kia World is gevestigd. Kia blijft daar en SsangYong komt er dus gewoon bij.

Het huidige pand zal per 1 juli worden verruild voor een nieuwe locatie aan de Meijewetering 39 op bedrijvenpark De Wetering. SsangYong Nederland beschikt naast moderne kantoorruimte en vergader-en trainingsfaciliteiten ook over een ruime showroom en werkplaats. Daarmee is het Koreaanse merk ‘klaar voor de groei’ die wordt voorzien als gevolg van de overname van SsangYong Motor Company door de Chinese autofabrikant SAIC. In hetzelfde pand zal Kroymans Retail Groep ook een SsangYong-dealerschap voor de regio Utrecht gaan voeren. SsangYong Nederland Meijewetering 39 3543 AA Utrecht

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding