Trekauto van het jaar: Citroën C5

De Citroën C5 2.0i-16v is de beste caravantrekker van 2008, vindt de Kampeer & Caravan Kampioen.

De jury beoordeelde in totaal 23 auto’s op hun geschiktheid voor vakantie (zitcomfort, prestaties, bagageruimte, gebruiksgemak trekhaak en dergelijke). Ook moesten ze een caravan trekken. Eerst werd de C5 uitgeroepen tot winnaar van de C-klasse, daarna tot overall winnaar. De overige klassewinnaars zijn: Renault Clio TCE 100 Estate (A-klasse), Ford Focus 2.0 (B-klasse), Ford Mondeo 2.5 (D-klasse) Volkswagen Tiguan 2.0 TDI (4 WD klasse).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Trekauto van het jaar: Citroën C5 - Automobielmanagement.nl

Trekauto van het jaar: Citroën C5

De Citroën C5 2.0i-16v is de beste caravantrekker van 2008, vindt de Kampeer & Caravan Kampioen.

De jury beoordeelde in totaal 23 auto’s op hun geschiktheid voor vakantie (zitcomfort, prestaties, bagageruimte, gebruiksgemak trekhaak en dergelijke). Ook moesten ze een caravan trekken. Eerst werd de C5 uitgeroepen tot winnaar van de C-klasse, daarna tot overall winnaar. De overige klassewinnaars zijn: Renault Clio TCE 100 Estate (A-klasse), Ford Focus 2.0 (B-klasse), Ford Mondeo 2.5 (D-klasse) Volkswagen Tiguan 2.0 TDI (4 WD klasse).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding