Gouden RAI Wiel voor ANWB

Tijdens het zevende RAI Mobiliteitsdiner in het Mauritshuis in Den Haag overhandigde minister Eurlings van Verkeer & Waterstaat het ‘Gouden Rai Wiel’ aan de ANWB.

Er waren ruim veertig ‘prominenten’ uit de wereld van de mobiliteit bij aanwezig. Een zinsnede uit het rapport van het Comité van Aanbeveling: “De jury kent de ANWB deze prijs toe voor de consequente ondersteuning van Anders Betalen voor Mobiliteit. Op het gebied van bereikbaarheid staat de ANWB al twintig jaar achter een duidelijke mening over eerlijker betalen voor mobiliteit door de automobilist.” Guido van Woerkom, hoofddirecteur van de ANWB, verwerkte in zijn dankwoord de oproep om vooral door te gaan op de ingeslagen weg. “Houdt de lijn vast die we ooit uitzetten. Er is fors geïnvesteerd in het voortraject, laten we daarmee verder gaan.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gouden RAI Wiel voor ANWB - Automobielmanagement.nl

Gouden RAI Wiel voor ANWB

Tijdens het zevende RAI Mobiliteitsdiner in het Mauritshuis in Den Haag overhandigde minister Eurlings van Verkeer & Waterstaat het ‘Gouden Rai Wiel’ aan de ANWB.

Er waren ruim veertig ‘prominenten’ uit de wereld van de mobiliteit bij aanwezig. Een zinsnede uit het rapport van het Comité van Aanbeveling: “De jury kent de ANWB deze prijs toe voor de consequente ondersteuning van Anders Betalen voor Mobiliteit. Op het gebied van bereikbaarheid staat de ANWB al twintig jaar achter een duidelijke mening over eerlijker betalen voor mobiliteit door de automobilist.” Guido van Woerkom, hoofddirecteur van de ANWB, verwerkte in zijn dankwoord de oproep om vooral door te gaan op de ingeslagen weg. “Houdt de lijn vast die we ooit uitzetten. Er is fors geïnvesteerd in het voortraject, laten we daarmee verder gaan.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding