Nederlandse Volvo-campagnes winnen Amerikaanse reclameprijzen

Euro RSCG 4D won afgelopen zaterdag twee awards bij de uitreiking van de New York Festivals Innovative Advertising Awards voor zijn Volvo- campagnes.

Voor het project ‘The Hunt’ ter introductie van de nieuwe Volvo XC90 won het Amsterdamse interactievemarketingbureau in de categorie Automotive een Gold World Medal. En voor de online campagne van de nieuwe Volvo XC70 sleepte Euro RSCG 4D een Silver World Medal in de wacht. De New York Festivals Innovative Advertising competitie was volgens het reclamevakblad Adformatie de eerste internationale advertisingcompetitie ooit met een categorie voor nieuwe media.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nederlandse Volvo-campagnes winnen Amerikaanse reclameprijzen - Automobielmanagement.nl

Nederlandse Volvo-campagnes winnen Amerikaanse reclameprijzen

Euro RSCG 4D won afgelopen zaterdag twee awards bij de uitreiking van de New York Festivals Innovative Advertising Awards voor zijn Volvo- campagnes.

Voor het project ‘The Hunt’ ter introductie van de nieuwe Volvo XC90 won het Amsterdamse interactievemarketingbureau in de categorie Automotive een Gold World Medal. En voor de online campagne van de nieuwe Volvo XC70 sleepte Euro RSCG 4D een Silver World Medal in de wacht. De New York Festivals Innovative Advertising competitie was volgens het reclamevakblad Adformatie de eerste internationale advertisingcompetitie ooit met een categorie voor nieuwe media.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding