Kofferbakverkoop op Het Loo

Chic paraderen en oude spullen verkopen vanuit de kofferbak gaan goed samen. Dat denkt de organisatie van het Concours d’élégance.

Op 30 en 31 augustus aanstaande vindt het Concours d’élégance Paleis Het Loo plaats. Naast diverse thema’s en activiteiten gaat ook een deel van het terrein ingevuld worden met een Boot Sale ofwel verkoop van auto’s, automobilia, onderdelen, modellen, boeken en alle andere aanverwante artikelen die betrekking hebben op de klassieke auto.   Het begrip Bootsale komt uit de Engelstalige wereld waar het al langer normaal is om tijdens evenementen op weilanden vanuit de kofferbak onderdelen of andere dingen te verkopen.   info@okm.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kofferbakverkoop op Het Loo - Automobielmanagement.nl

Kofferbakverkoop op Het Loo

Chic paraderen en oude spullen verkopen vanuit de kofferbak gaan goed samen. Dat denkt de organisatie van het Concours d’élégance.

Op 30 en 31 augustus aanstaande vindt het Concours d’élégance Paleis Het Loo plaats. Naast diverse thema’s en activiteiten gaat ook een deel van het terrein ingevuld worden met een Boot Sale ofwel verkoop van auto’s, automobilia, onderdelen, modellen, boeken en alle andere aanverwante artikelen die betrekking hebben op de klassieke auto.   Het begrip Bootsale komt uit de Engelstalige wereld waar het al langer normaal is om tijdens evenementen op weilanden vanuit de kofferbak onderdelen of andere dingen te verkopen.   info@okm.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding